LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Vendimi/ Qeveria shpall gjendjen e emergjencës në furnizimin me energji elektrike

8 Tetor 2021, 12:36, Ekonomi CNA
Vendimi/ Qeveria shpall gjendjen e emergjencës në furnizimin me

Në faqen zyrtare të Kryeministrisë është publilkuar vendim për shpalljen e gjendjes së emergjencës në furnizimin me energji elektrike

Vendim, i cili është marrë sot në mbledhjen e jashtëzakonshme të Qeverisë, parashikon ngritjen e një grupi ndërinstitucional për menaxhimin e emergjencës në furnizimin me energji elektrike.

 V E N D I M

SHPALLJEN E GJENDJES SË EMERGJENCËS NË FURNIZIMIN ME ENERGJI ELEKTRIKE

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të shkronjës ?ç?, të pikës 1, të nenit 90, të ligjit nr.43/2015, ?Për sektorin e energjisë elektrike?, të ndryshuar, me propozimin e Zëvendëskryeministrit dhe të ministrit të Infrastrukturës dhe Energjisë, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në ?Fletoren zyrtare?.

K R Y E M I N I S T R I

EDI RAMA

 

Lajmet e fundit nga