LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Advice from a flight attendant / 5 things you should never do on a plane

2022-10-24 15:50:00, Kuriozitete CNA

Advice from a flight attendant / 5 things you should never do on a plane

A flight attendant is booming on social media after sharing her five best moments as an airline passenger.

TikToker Danielle, who works as a cabin crew member for Emirates Airlines, posted the viral video with nearly 4 million views.

Danielle's first tip—and perhaps the most obvious—is to never use the airplane bathroom without shoes.

“It might look like water on the floor, but trust me guys, it really isn't. I'm sure you can guess what it is," Danielle said.

Tani, për këshillat më të rëndësishme: “Kjo mund të jetë pak e diskutueshme, por nuk do të bija kurrë në gjumë me fytyrën kundër dritares,” vazhdoi ajo.

"Shumë njerëz - qindra, nëse jo mijëra - kanë pasur akses në atë dritare dhe e kanë prekur atë," shpjegoi ajo.

Duke hequr dorë nga rregulli i saj i parë, Danielle inkurajon përdoruesit e banjës që të "mos" prekin asgjë me duart e tyre të zhveshura dhe madje të hapin derën me këmbë - duke nënkuptuar se dorezat e dyerve të avionit dhe rubinetat e larjes së duarve mund të mos jenë aq sanitare sa ne udhëtarët do të shpresonim.

“Ky lloj vijon nga pika ime e fundit, por nuk do ta përdorja kurrë tryezën e tabakasë së avionit pa e dezinfektuar më parë,” pohoi Danielle. "[Kjo është] veçanërisht e vërtetë nëse do të ha një vakt atje, do të doja të sigurohesha që është i pastër."

Finally - given no context - she warned viewers to "never join the elite club".

The Post has contacted Danielle for further comment.

It was clear that the followers were not inclined to accept her advice.

Danielle later clarified that her list was just things she wouldn't do - but travelers are free to make their own judgment calls.

"The plane is cleaned after every flight - these are just things that I personally don't like to do," she said./ CNA.al

Lajmet e fundit nga