LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The 'Perfect Doctor' does not exist!/ Remember that they are human too

2022-09-25 19:05:00, Opinione Blerta BRATI
The 'Perfect Doctor' does not exist!/ Remember that they are human too
Illustrative photo

Doctors are first and foremost human beings. There are a number of criteria, in addition to medical expertise, that you can use to judge whether your doctor is competent, is the one you are looking for...

There are certain criteria that make him, your doctor, admirable and trustworthy for you...

1. Good communication skills..Having strong communication skills is essential in the healthcare sector.

2. Leadership...Medical leadership is not about 'who's boss', but about how you, as a doctor, are effective and provide better care.

3. Ndjeshmëri e madhe...Njerëzve nuk u pëlqen të ndajnë sëmundjet dhe ankesat e tyre. Një mjek i ngrohtë, i kujdesshëm, me njohuri njerëzore do t'i inkurajojë pacientët të flasin lirshëm.

4. Veshtrimi përtej specialitetit të tij...Një mjek i mirë di si t'i vërë gjërat në perspektivë. Është e pamundur të kurosh pacientët duke i trajtuar si numra ose duke i kategorizuar me etiketa të pakuptimta.

5. Marrja e vendimeve...Kujdesi për pacientët është i admirueshëm, por kërkon nerva prej çeliku

6. Njohurite profesionale dhe profesionalizmi...Duket e qartë, por një mjek i mirë duhet të dijë se si funksionon trupi i njeriut.

7. Formimi.....Mjekësia është një disiplinë shumë e gjerë dhe po evoluon me shpejtësi rrufeje.

There are plenty of them, they are there whenever you need them! Don't forget that they are people too, don't forget that they also have problems, but remember that they are elites in a society!

Without doctors, life would be more difficult!!!

 

Lajmet e fundit nga