LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

"What silence hides"/ The newest book by Arbron Gashi is published

2023-03-15 14:52:00, Kulturë CNA
"What silence hides"/ The newest book by Arbron Gashi is published
Illustrative photo

The writer from Kosovo, Arbron Gashi, has presented his newest book entitled "What silence hides".

Arbron Gashi has debuted on the literary scene with a sensitive and fruitful work. This book is a rare work, a book which offers a different and fruitful perspective on the world around us.

It brings us answers to questions we may have avoided, encourages us to get out of the routine and reflect on life in new and fruitful ways.

The book contains deep thoughts, reasoning and emotions, which are often drowned in the noise of frenetic everyday life.

Arbron Gashi është një autor i ri, por ai ka treguar se ka talent të jashtëzakonshëm dhe aftësi për të shprehur mendimet dhe emocionet e tij në mënyra të veçanta dhe të frytshme. Me origjinë nga Kosova, ai ka kaluar në Itali në moshën 9 muajsh, dhe më vonë në Zvicër.

Pas përfundimit të shkollës së mesme, ai ka ndjekur pasionin e tij për të shkruar dhe ka hapur një blog ku publikon shkrimet e tij. Me suksesin e tij në blog, Arbron Gashi vendosi të bëhet shkrimtar dhe me këtë libër ai tregon se ëndrrat mund të bëhen realitet.

Libri i Arbron Gashit është një vepër e vlefshme dhe frytdhënëse, një terapi kundër zhurmës së përditshmërisë dhe një hap për të reflektuar mbi jetën në mënyra të reja dhe të frytshme. Ky libër sigurisht do të bëjë një ndryshim pozitiv në jetën e lexuesve dhe do t'i frymëzojë ata të dalin nga rutina dhe të shprehin mendimet dhe emocionet e tyre në mënyra të veçanta dhe të frytshme.

Ky libër është botuar nga Shtëpia Botuese Uegen dhe është i disponueshëm në libraritë në Kosovë dhe në Shqiperi. Shtëpia Botuese Uegen është një botues me një histori të gjatë në botimin e librave të cilësisë dhe është një ndër shtëpitë botuese më të njohura në vend.

Në fakt, ky libër është një vepër origjinale në gjuhën italiane, e shkruar nga autori nën titullin "Quello che il silenzio nasconde" ("Ajo Çka Heshtja Fsheh" në shqip). Botimi i kësaj vepre në gjuhën italiane është bërë në vitin 2021, dhe kjo vepër ka shënuar sukses në Itali, duke qenë për shumë muaj në listën e top 100 librat e poezisë në Amazon.

Përveç versionit të shtypur, ky libër është i disponueshëm edhe në versionin e e-book dhe audiobook, duke ofruar zgjedhje të ndryshme për lexuesit e interesuar. Me një stil të veçantë të shkrimtarisë dhe tematikës së përfshirë, ky libër reflekton mbi jetën dhe emocionet tona në botën moderne, duke na inkurajuar të shohim fuqinë e heshtjes dhe të reflektojmë më thellë mbi veten tonë.

After achieving success in the Italian language, this book has now been translated into Albanian, giving readers throughout the Balkans and the Diaspora the opportunity to enjoy this special work./ CNA.al

14:21 CULTURE Aurel Plasari

Rescuers have no skin

The next usurper appears from Shkodra. His name is Agron L...

Lajmet e fundit nga