LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The patient was suspected of having a tumor mass/ Doctors waited two months for the resonance response

2023-03-20 21:06:42, Denoncim CNA

The patient was suspected of having a tumor mass/ Doctors waited two months for

A citizen from the city of Fier who suffers from a health problem where a tumor is suspected, is suggested by the Memorial Hospital of Fier to do the magnetic resonance in the city of Vlora.

On January 26, they performed the resonance and only gave him the disc without a written answer. They tell him to go to the Memorial hospital in Fier after they read him the disc.

Muharrem Bizaj, a 68-year-old pensioner from Fieri, after having the resonance in Vlora, goes to the Memorial hospital again to write the diagnosis. The doctors of this hospital return it by 'washing their hands' that the disc should be read where it is performed, that is in Vlora.

The patient was suspected of having a tumor mass/ Doctors waited two months for

68-vjeçari merr sërish rrugën drejt Vlorës ku merr po të njëjtën përgjigje, “duhet ta lexoj Fieri se atje janë 4 mjekë imazhineristë, unë jam vetëm një” e përcjell mjekja e cila i bëri rezonancën me kontrast në Vlorë.  Dhe kjo sorollatje e tij zgjat plot tri herë, Fier- Vlorë e anasjelltas. Përgjigje nuk merr në asnjë rast.

Në datën 9 shkurt Muharrem Bizaj  kërkon ndihmën e Fiksit duke shprehur hallin e tij, pasi dyshohej për një masë tumoriale. Ai i drejtohet spitalit Memorial Fier që  çuditërisht shumë të sjellshëm i marrin diskun dhe i thonë që do ta telefononin ata , pas marrjes po nga ata të përgjigjes së mjekes së Vlorës.

The patient was suspected of having a tumor mass/ Doctors waited two months for

Pas 4-5 ditësh kontaktohet nga spitali Memorial i Fierit dhe i komunikohet se duhet të shkojë sërish në Vlorë, pasi mjekja e Vlorës nuk ka dhënë një përgjigje të saktë të rezonancës, nuk kishte përcaktuar asgjë. Pra nesë pacienti kishte apo jo një masë dhe nesë po ça mase ishte dhe çfarë  përmasash kishte.

Këtë përgjigje mjekët e Memorialit ia dhanë pacientit pa firmë mjeku.  Me të drejtë  68 vjeçari ngre pyetjen që edhe pse ka gati dy muaj që ka bërë rezonancën ende nuk di nga se vuan dhe si do vijojë sëmundja e tij.

The patient was suspected of having a tumor mass/ Doctors waited two months for

Për të 4-ën herë pasi ishte ankuar në Fiks Fare, 68 vjeçari rimerr rrrugën drejt Vlorës. Aty i kërkon mjekes se përgjigja që ajo i ka dërguar Fierit është e pasaktë, por mjekja e largon përgjegjësinë nga vetja duke i thënë se përcaktimin duhet ta kishin bërë mjekët në Fier pasi ata janë 4 imazhineristë dhe ajo ishte e vetme.

Anyway, finally the doctor reads the resonance disc, filling in another answer for the patient. With this answer Mr. Muharrem addresses the Memorial Hospital in Fier where they tell him that the answer is already correct. When asked why the patient was so late, the doctors blamed the delay on the Vlora doctor. "She must accompany the disk with the answer because we have other systems and we cannot read it," says one of the doctors.

The patient was suspected of having a tumor mass/ Doctors waited two months for

And the Turkish doctor who consulted the 68-year-old, after recommending him to the endocrinologist where he should also determine an operation which is performed only in Tirana, asked him why the Vlora doctor had given him the wrong answer the first time.

The appointment with the endocrinologist was scheduled for March 6. And finally the patient's ordeal ended./ tch

Lajmet e fundit nga