LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E rrallë/ Foshnja lind me dhëmbë

2022-07-06 21:52:00, Kuriozitete CNA
E rrallë/ Foshnja lind me dhëmbë
Spitali dhe foshnja

Një foshnje ka lindur me dhëmbë në Spitalin të Përgjithshëm të Qarkut Pozhega të Kroacisë.

Foshnja e gjinisë mashkull ka lindur me një dhëmb, në nofullën e poshtme, në anën e majtë.

Edhe pse kjo nuk është risi dhe dihen shumë raste të njëjta apo të ngjashme, padyshim që është e rrallë dhe mundësia që kjo të ndodhë është e barabartë me 1 në 2000 lindje.

No event was recorded about two months ago, but it was made public only now, while the baby's mother requested that their identity remain anonymous.

The teeth with which the baby is born are called natal teeth and are removed only if they present difficulties during feeding or risk falling, as it can cause the baby to suffocate./ BA - CNA.al

E rrallë/ Foshnja lind me dhëmbë
Baby

Lajmet e fundit nga