LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

"By Allah I will commit a massacre"/ The theft of 26 weapons takes Duman out of the "tracks", conversation with "Agia Sofia"

2023-12-07 17:40:00, Kronika CNA
"By Allah I will commit a massacre"/ The theft of 26 weapons takes
Illustrative photo

Other details and conversations between the people of the underworld have come to light, where Nuredin Dumani and another person identified with the nickname "Agia Sofia" are at the center this time.

A very fierce debate took place between these two persons in SKY ECC, after Nuredin Dumani nicknamed Toto Rinoo demands that Agia Sofia immediately return the 26 weapons that were stolen from him, for which he blames the latter.

It is suspected that the theft of the weapons took place in December 2022. Duman addressed him with insults and threats saying that if he does not return the weapons he will commit a massacre while Agia Sofia denies having anything to do with the theft of these weapons.

The debate between Toto Rinoo and Agia Sofia

Toto Rinoo: What's up, okay?

Agia Sofia: What did you do?

Toto Rinoo: Okay, thanks. Let's pass.

Agia Sofia: I don't know you.

Toto Rinoo: I wanted to talk to you a little, for a chat...about something.

Agia Sofia: Who are you?

Toto Rinoo: (Nuredin Dumani sends him a picture of a gun).

Agia Sofia: I don't understand you!

Toto Rinoo: I am the master of this weapon. I know who you are, I know you well, I'm just looking for the one who stole these. While I know you, you have never met me, the first time we spoke. O boy, look a little and you will understand what I am saying. Because I wanted to talk to you like men and we will find a way. I didn't want to meet you for fun, but I want to meet you now for an hour.

Hagia Sophia: Hahahahaha

Toto Rinoo: Please solve this problem, the weapons were stolen by 4 people. I will destroy all four of you if you need it. What are you laughing at?...it seems like a joke...I know my brother well and even you. And try with it a little seriously. Don't open the rooms for me, okay... Answer me here or you've given me a joke. Why do you paint it...(Sends the photo of the gun again)

Agia Sofia: Who did you get this contact from? When the guns were stolen by 4 people, then you had the job to solve.

Toto Rinoo: You send him photos of the weapons again and follow... you man, I'll solve this job well, pack it up and you're back. I show you the solution without worry.

Agia Sifia: Listen to me. Whoever you want, don't remember that you're scaring me, write that I'm not afraid of any man, ok. Even speak well, don't talk to me with packages.

Toto Rinoo: Look here. I talk to you as you want, idiots. I'll pack you up... why do you remember talking to your friend, you moron, I'm going to kill you and why are you back? For my goods, there is no ass, not you, but no one in Cyprus, and as for the pressures, I paint the truth. I am Nuredin Dumani. Made me reveal the name you spoke as a chicken gangster you. I'll fix it, without worrying about you boss, who I am without worrying and I'll see how brave you piccolo and thief and gangster are.

Agia Sofia: I don't know you, nor am I related to you. I didn't steal anything, I didn't fall on my neck, ok.

Toto Rinoo: A do më njohësh! Pa merak. Ku i more ato armë që janë të mijat, ato janë me numër serije. Janë vjedh 22 pistoleta, dhe 3 pushkë e 1 tomson.

Agia Sofia: Ore shok unë as ti kam vjedh, as gjë ok,se sjam hajdut edhe ato armë foto më kanë ardh.

Toto Rinoo: Po s’më njofte, do më njohësh të premtoj. Atë do e shikojnë ne. Dhe ato që ke bo me silenciator, sjan të tuat. Dhe këto që ke shit s'jan të tuat, sja ke haberin e di e di. Nga kush?

Agia Sofia: Unë po të them, që unë stë kam gisht në këtë punë nëse unë të kam gisht në këtë punë.

Toto Rinoo: Shiko, unë e di që do gjesh shumë arsye për me u la vet. Por nuk kam nevojë për mu sjaru. Unë du njeriun se kush ka hy në dyqan.

Agia Sofia: Po se kam lidhje me ty, si mund ti vjedh unë armët ty?

Toto Rinoo: (dërgon mesazh zanor dëke kërkuar që të paguajë të gjithë armët e vjedhura)

Agia Sofia: Po si të paguaj unë të gjitha, kur unë kam ble 3 pistoleta dhe asgjë më shumë

Toto Rinoo: (Vijon ti dërgojë dy mesazhe zanore, duke i kujtuar se armët e vjedhura i kishte shitur dhe kishte fituar para)

Agia Sofia: Po kan shit dhe të tjerë, unë po të them për vete kam blerë 3 armë.

Toto Rinoo: (Sërisht i dërgon mesazh zanor)

Agia Sofia: Unë deri më sot as skam vjedh njeri, as skam ndërmed me vjedh njeri, me jat fut njeriu.

Toto Rinoo: Shif pak çfarë do të çoj. Këto janë gjithë numrat e serisë të armëve që janë vjedh.

Agia Sofia: O vlla, unë të kuptoj shumë mirë ty. Nuk po hapet ça ke nis, se spo punon mirë. Unë deri më sot as skam vjedh njeri, as skam ndërmed me vjedh njeri, me jat fut njeriu.

Toto Rinoo: E kuptove tashi që spo luan kush bllofin. E di je tu kontrollu listën që a përputhen numrat e seris.

Agia Sofia: Për zotin nuk po hapet. O vlla unë nuk rrej kurë në jetën time se sjam i tillë. (I dërgon foto të disa armëve).

Toto Rinoo: Shiko pak, unë spo akuzoj njeri për hajdut, amo ai mall osht vjedh dhe ty të ngel barra pasi ty tu gjetën këto armë.

Afia Sofia: Po si kam unë, këto janë shit për të fitu 200 apo 300 euro.Unë të thashë që në fillim, mu duke si ndonjë i njohur dhe thash po bën shaka. Tani e kuptoj shumë mirë, në çfarë situate je.

Toto Rinoo: Ore s’jam në situatë të keqe, në këtë mes je ti në situatë të keqe. Se ti më ke dalë në dritë, që 3 ditë pas vjedhjes. Ty të janë parë armët dhe i ke shit po ti.Tani ne kemi veç një rrugë, me gjet atë që i ka vjedhur ose ti do i paguash vetë këto armë. Ose me çu mu, kea to që ti kan dhan ty dhe ngelet midis nesh dy, kjo punë.Se si do i vejë puna prapa, mes nesh ka me ngel si për mir si për keq.Se unë do e mbaroj këtë punë se z’bo.

Agia Sofia: Po jo se të garantoj unë, se s’jam unë!Unë do flas me atë dhe do të kthej përgjigje, se atë që i kam ble e kam shok. Se nëse je ai që mu prezantove, ta siguroj që kemi shokë të përbashkët.

Toto Rinoo: Thjesht po kërkoj ma shumë se dy veta mi qëru.Po mos kem tjer me qëru atëher do merem me ty, se do qes mllefin diku dhe ai diku je ti se veç ty të kom ma të shpejt e me hek dufin.

Agia Sofia: Yes, not that I guarantee you, that it is not me. For this I have bo something, this thing you can be sure. Now I'm talking to you clearly, and if it turns out that he stole a cartridge from you, then I owe you whatever you want. I'm not a traitor, I'd rather sell it to someone, I'd rather come on my own.

Toto Rinoo: Ok come on by yourself. I am not accusing you of being a traitor or a thief. Don't sell anyone. How did you steal, the one who gave it to you stole. But the point is that these weapons have been taken from you.

Agia Sofia: I took them from the other side

Toto Rinoo: Who's the other wing? I know who I really am because you already know me on TV. But the situation is different.

Toto Rinoo: How do I do this job, let's not prolong it because it seems like we are talking like children.

Agia Sofia: I told you how I got it, you said you're joking.

Toto Rinoo: Oh, give me the people or do it yourself, double the 6th. no no tell me how my guns came to you just 3 days after robbing my store.

Agia Sofia: I can't help it, I'm talking to you right now.

Toto Rinoo: Pasha Allaun, I will make a massacre for this job, and for that god it seems as if you are insulting him, convincing me that you had an affair. I am deleting you from the contact and I will also talk to the Civil Registry, delete you from you as well... I am Nuredin Dumani.. I will meet very soon, I promise.

Agia Sofia: Now I don't accept this, to talk to me like that./ CNA

Lajmet e fundit nga