LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Të dielën ndryshon ora/ Mësoni sesi do të lëvizin akrepat

2022-10-25 10:12:00, Sociale CNA

Të dielën ndryshon ora/ Mësoni sesi do të lëvizin

Të dielën e 30 tetorit ndryshon ora. Akrepat do të shkojnë 60 minuta mbrapa, pra ky është një lajm i mirë për të gjitha ata që dëshirojnë të flenë një orë më shumë.

Ndryshimi si zakonisht do të bëhet në orën 03:00 të mëngjesit.

Në aparetet dhe telefona smart ndryshimi do të kryhet automatikisht.

Si zakonisht ndryshimi bëhet rreth orës 03:00 të mëngjesit. Në aparatet e celularëve smart, ndërrrimi bëhet automatikisht.

Ndryshimi i orës është një fenomen që ndodh dy herë në vit, në javën e fundit të tetorit dhe të dielën e fundit të marsit. Kjo lëvizje bëhet me qëllim që të shfrytëzohet sa më mirë energjia diellore.

The change of time has previously been uneven in Europe, but it began to be generalized from 1974, after the first oil crisis when some countries decided to move the clock forward in order to use more sunlight and consume more electricity. little electricity./ CNA.al

17:13 SOCIAL ISSUES

Cili është

"Gjatë vitit të kaluar, kam pasur shumë burra të cilët m...

Lajmet e fundit nga