LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

Si është parkimi në Tiranë?/ Qytetarët përgjigjen për Barometrin

2023-03-31 23:10:51, Sociale CNA

Si është parkimi në Tiranë?/ Qytetarët përgjigjen

Barometri në Euronews Albania ka pyetur qytetarët e ndarë sipas gjinive, sa i përket problematikës së parkimit, kostove dhe hapësirave në kryeqytet.

17.6% e atyre që kanë renditur si problematikë parkimin, koston dhe hapësirat janë meshkuj, ndërsa 10.6% janë femra.

Si është parkimi në Tiranë?/ Qytetarët përgjigjen

Të ndarë sipas grupmoshës, janë të rinjtë ata që perceptojnë si problematikë parkimin, koston dhe hapësirat.

20.4% e grupmoshës 18-24 vjeç kanë renditur si problematikë parkimin, kostot, dhe hapësirat. 6.3% e të anketuarve i përkasin grupmoshës 65-75 vjeç./ Euronews Albania

Si është parkimi në Tiranë?/ Qytetarët përgjigjen

15:19 SOCIAL ISSUES

Shkolla

Në Sfidën e Kodimit të organizuar nga Këshilli Britanik, p...

Lajmet e fundit nga