LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The 9 most common dreams/ The psychologist explains their meaning

2023-09-22 20:37:00, Lifestyle CNA

The 9 most common dreams/ The psychologist explains their meaning

For the British daily The Independent, psychologist Ian Wallace (who has interpreted more than 150,000 dreams in more than 30 years of practice) has compiled a list of the 9 most common dreams and their meaning.

1. The fall

The 9 most common dreams/ The psychologist explains their meaning

We've all seen this dream and it's scary. Feeling down is believed to mean that you are clinging too tightly to a certain situation and need to let go. Basically, stop being so rigid about things, and maybe you'll stop falling off skyscrapers in your sleep.

2. Finding an unused room

The 9 most common dreams/ The psychologist explains their meaning

This is less frequent and cannot be compared to falling (although it is equally important in meaning). It implies that you have unknowingly discovered a hidden talent.

3. Being unprepared for the exam

The 9 most common dreams/ The psychologist explains their meaning

You are not human if you haven't seen this dream at least once. No matter how much you study, you often have this dream the night before the exam. This shows that you are analyzing yourself critically, but the psychologist says you shouldn't. You have to have faith and support your ability to succeed, otherwise these types of dreams will keep coming back to you.

4. Flight

The 9 most common dreams/ The psychologist explains their meaning

Klasike: të gjithë që kanë parë një film me superheronj kanë ëndërruar që fluturojnë mbi qytete – është thjesht e natyrshme. Po çfarë do të thotë? Të fluturosh në ëndrra simbolizon të jesh i lirë dhe i çliruar, zakonisht sepse ia ke dalë të marrësh një vendim të madh në jetë, apo je ngritur mbi përgjegjësitë e mëdha. Kjo po që është e thellë…

5. Të jesh në një automjet jashtë kontrolli

The 9 most common dreams/ The psychologist explains their meaning

Vërtetë e frikshme, por çfarë zbulon kjo ëndërr me aksident për psikikën tonë? Me sa duket, jo atë që mendoni. Kjo ndjenjë e të qënit ‘jashtë kontrolli’ në thelb do të thotë që ju nuk mendoni se keni kontroll të mjaftueshëm mbi rrugën tuaj drejt suksesit.

6. Lakuriq në publik

The 9 most common dreams/ The psychologist explains their meaning

Ndërkohë që të gjithë na pëlqen të rrimë lakuriq në rehatinë e shtëpisë, ideja e të qënit lakuriq në publik na tmerron. Kjo ëndërr bën pikërisht këtë: sugjeron se jeni të dobët dhe të ekspozuar dhe nënkupton që ndoshta duhet të keni pak më shumë besim në aftësitë tuaja.

7. Ku është tualeti?

The 9 most common dreams/ The psychologist explains their meaning

Nuk ka ndjenjë më të keqe në botë se sa kur ke nevojë të dëshpëruar të shkosh në tualet. Në ëndërr, kjo do të thotë që ka një problem në jetën tuaj të përditshme që e gjeni sfidues për të shprehur nevojat tuaja.

8. Dhëmbë që bien

The 9 most common dreams/ The psychologist explains their meaning

Më pak një ëndërr dhe më shumë një makth. Të të bien dhëmbët në ëndërr është sikur në jetën reale të të godasin fort… në vend të keq. Dhëmbët në këtë rast simbolizojnë besimin tuaj, kështu që kjo do të thotë se ai po dobësohet në jetën reale. Shkurt, fuqizoni egon nëse doni të mos humbni më dhëmbë në ëndërr.

9. Kur të ndjekin

The 9 most common dreams/ The psychologist explains their meaning

We have all felt haunted during a dream. It's pretty scary sometimes, isn't it? It simply means that you don't want to face a problem when you don't know how. Don't want to be haunted in your dreams anymore? Face the problems you have.

Lajmet e fundit nga