LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Leonard Rakipaj, in the race for Selenicë/Berisha municipality, convinced of victory

2023-03-21 17:51:00, Politikë CNA
Leonard Rakipaj, in the race for Selenicë/Berisha municipality, convinced
The chairman of the Democratic Party, Sali Berisha

The chairman of the Democratic Party, Sali Berisha, held a meeting with the citizens of Selenica today, where he presented the candidate for this municipality in the May 14 local elections, Leonard Rakipajn.

During his speech, Berisha described Rakipaj as the future mayor of the Municipality of Selenica, expressing his belief in the victory of the opposition.

Part of the word:

Të dashur banorë të Peshkëpisë, Selenicës, fshatrave përreth. I dashur deputet i Vlorës, miku im, Bujar Leskaj. I dashur kryetari i PD-së për Selenicën, Guri Leskaj. I dashur kandidati për qytetar të parë të Bashkisë së Selenicës, dhe me mbështetjen tuaj kryetari i ardhshëm i Bashkisë Selenicë, Leonard Rakipaj.

Së pari, u përshëndes ju përzemërsisht dhe u falënderoj për pjesëmarrjen në këtë takim, por unë përshëndes nga kjo platformë të gjithë banorët e Selenicës, banorët e fshatrave përreth, banorët e Vlorës kudo që janë sot.

Shpreh kënaqësinë që takohem me ju dhe bindjen më të thellë se momenti në të cilin ne takohemi, është një moment thirrje kushtrimi për secilin prej nesh, për çdo shqiptar, mbasi shoqëria shqiptare, populli i Selenicës, i Vlorës i Shqipërisë përjeton në një farë mënyre një nga momentet absolutisht më dramatike të historisë tonë kombëtare.

Përjeton një moment në të cilin ne jemi pakësuar dhe po pakësohemi, jemi shkretuar dhe po shkretohemi me një shpejtësi të pabesueshme. Ne mblidhemi në një moment kur me statistika 38% e qytetarëve të Vlorës kanë braktisur Vlorën gjatë 9 viteve të fundit. Ne mblidhemi në një moment kur me statistikë të saktë, 34 % e shqiptarëve kanë braktisur Shqipërinë për BE-në dhe vende të tjera.

Never in history, in such a short period of time, has a nation been desolated as we Albanians are being desolated, and if we consider that 80% of those who left Albania are young, this deepens the drama, our catastrophe even more. , because the truth is that if you lose 80% of young people, you have lost a whole generation and more than one generation.

It is our duty, the duty of every democrat, of every citizen without a party but also of every socialist who loves this country, to unite to stop this great flip, to unite because there is no natural reason for us to abandon this blessed land.

Let's unite and ask the question, why are we fleeing in this way, what is happening to Albania and Albanians./ CNA

Lajmet e fundit nga