LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Pandora has cast out the devils/ There is neither man nor woman to gather them

2023-02-04 15:13:00, Opinione Artan Fuga
Pandora has cast out the devils/ There is neither man nor woman to gather them
Illustrative Photo

Pandora, Pandora's box, and silence!

How is it explained that the prime minister does not go to confess his version of the affair of the corrupt person in the FBI?

When does it say it's not related?

Wouldn't it have been better to be seen than to be seen by the Assembly, which opens even more doubts!

What was that stupidity that someone else, especially a woman, is sent to represent him in the interpellation! The man pulls out his chest!

I think there are three understandable reasons:

1. Po hapi seancat e përgjigjeve ndaj pyetjeve që do t'i bëheshin, kjo do të sillte interesimin e drejtësisë amerikane, e cila do të kishte dashur ndofta t'i vazhdonte pyetjet! Hapen rruga për ta vazhduar seancën që këtu në Amerikë! Rrugë gjatë! Nuk bëhet aq kollaj!

2. Nuk dihet nëse drejtësia amerikane i di të gjitha ngjarjet e ndodhura në Shqipëri. Po sikur këtu të dalin fakte që Mc Donigall nuk i ka zbrazur atje larg në Amerikë? Corapja e tij atje nis e çthurret më keq dhe nuk dihet se çfarë thotë ai pastaj.

3. Po sikur versioni që jep i interpelatuari këtu dhe që jep Donigalli atje të bien në kundërshtim me njeri tjetrin? Dhe drejtësia atje të kërkojë ballafaqim? Cështja shkon atje përsëri.

Hall i madh! Rrezik i madh!

Kuptohet se përse kurrë hepërhë nuk do të dëshmojë!

The thing is that in this case, without accusing anyone, that it is not my business, Pandora has taken the devils out of the sieve! There is no man or woman who can collect them!

This is why silence must be understood, silence is the most difficult language to understand. But even more sincere!

15:24 Opinione Agim Xhafka

Për Korçë me motorr

Kur punoja te gazeta “Koha Jonë” kisha një motor as të madh,...

Lajmet e fundit nga