LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

A little long on Big's negative output

2023-03-08 19:00:00, Opinione Edi Oga

A little long on Big's negative output

Some of the friends here on Facebook, especially those who are new to me, have expressed their surprise at my involvement with posts about BBV2, especially during prime time!

According to them and many others, this project belongs to certain layers of viewers, it is not for everyone.

I have followed this edition. I need to reflect and arrive at valid conclusions according to my value system.

BBV2 is a giant production, the inevitable "fruit" of the debatable values ??of everything that our reality produces and promotes at the present time.

Ta ndjekësh është një gjë, ta pëlqesh është një gjë, të çmendesh pas tij është një gjë tjetër por ta injorosh është e pamundur! Është njësoj sikur ta kesh shtëpinë në një lagje historike ku kanë ndërtuar një "grataçiel" dyzet katësh dhe ti që u thua të tjerëve "unë mbyll sytë dhe kthej kokën, kur shkoj në shtëpi, që të mos e shoh"!

E rithem që BBV2 është një produksion i bërë jo ashtu siç duhet, është parë nën dritën unike të një superbiznesi që e siguron superaudienca e garantuar. Është kjo mënyrë trajtimi në thelb të çdo "produkti" negativ që ky produksion servir. Këtu duhet të ndalem pak. A ka përgjegjësi ligjore produksioni për efektet negative të produktit të tij? Aspak. Zero.

Biznesmeni mendon vetëm për paratë dhe në një sistem të tregut të lirë, kjo është legjitime. Është njësoj si ta kapësh me oligarkët për kullat e tmerrshme që kanë pushtuar Tiranën. Ata nuk kanë asnjë faj. Madje ëndrra e tyre e madhe është të ndërtojnë një superkompleks kullash në sheshin "Skënderbej", por për momentin kjo nuk u lejohet.

Gjithkush është i lirë të mbajë qëndrimin e tij ndaj Big Brother. E vetmja mënyrë për të mos e pasur fare, është të bësh diçka më të ndjekur dhe më me vlera. Për kohën që jetojmë, kjo është e pamundur, sepse kemi pranuar një sistem ku dikton shumica, dhe shumica këto kërkesa ka dhe këtë produkt krijon e konsumon.

Knowledgeable and elite people are out of the game in this system. The only way for them to unfold and implement their ideas, is the dictate, determined by the governing system, which in turn stands on the feet of the same majority that wants "big brother"!

Isn't the vicious circle visible, with the downward spiral?!

I think we are somewhere near the end of the road to the "big catastrophe", the final touch. Someday the dialectical pendulum of social movements will change direction (Hegel teaches us) and luckily, things will begin to move at least towards the acceptable, hopefully towards the pleasing, because the perfect belongs only to the creator.

*(Did you notice that it is possible to talk about BBV2 for a long time without even mentioning a competitor's name?!)

11:15 Opinione Lutfi Dervishi

Elefanti apo miu?

Gjykatësi po shihte vëngërr në drejtim të dy palëve që...

13:22 Opinione Artan Fuga

Cross traffic

I will continue to present the 12 parameters I have to vote ...

Lajmet e fundit nga