LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Without the escape of Rama and Veremlia, Albania cannot be saved

2022-11-12 18:48:00, Opinione Altin Goxhaj
Without the escape of Rama and Veremlia, Albania cannot be saved
Lawyer Altin Goxhaj - Coordinator of the National Salvation Front

Hello Albanian!

Greetings to you Albanians who expelled you and follow us today live from England and all of Europe!

And where are the crows? Where is the main one? Has gone.

They ran away as always whenever the Albanians come here!

Because every time we come here, the crows run away!

Because every time we the people take a step forward, the Government takes a step back!

Because as I told you, today is one of those moments when it is the Government that fears the people and not the people the Government!

Sot Rama është me Aleks Sorosin duke bërë plane si të na përzënë sa më shpejt edhe ne që kemi mbetur, nuk ka rëndësi ngjyra e partisë apo rroga e qeverisë apo bashkisë!

Por unë jam i bindur se tani në këtë çast, çdo socialist apo patronazhist, rrogëtar apo klient i qeverisë apo bashkisë, e ka kuptuar që edhe fëmijët e tij por edhe ai vetë herët apo vonë do bëjë gati valixhet që të ikë! Ndaj unë e di se sot kushdo nga ju uron që ne ta rrëzojmë Qelbësirën!

Without the escape of Rama and Veremlia, Albania cannot be saved

Por unë sot do ti drejtohem anëtarëve të bandës që ka mbledhur Rama dhe Veremliu i Bashkisë, si ushtria e çetnikëve për të na përzënë edhe ne, gjithë shqiptarët e paikur!

Ju kujtoni se na e morët Shqipërinë, dhe po na përzeni të gjithëve!

Por unë sot ju kujtoj se edhe juve do tua marrin atë që kujtuat se na morët!

Pasurinë që ju vutë duke na vjedhur ne që jemi këtu dhe ata që i përzutë, do tua marrin dhe juve! Është veç çështje kohe!

Ju jeni veç grabitësit tranzitorë, sepse Plani është që Shqipërinë do ta kthejnë në Pashallëkun e Soros pa shqiptarë por me skllevër nga Bangladeshi, Afrika apo Kina!

Edhe Fëmijët tuaj si fëmijët e gjithë shqiptarëve do marrin arratinë dhe ju do të mbeteni si qyqet vetëm!

Ndaj i u bëj thirrjen e fundit Bandës së Armikut por edhe AliBallave me shokë:

Ndaj sot desha tu bëj një thirrje të fundit:

Hiqni dorë, hiqni dorë!

Mblithni mëntt’ e tupërohi,

Without the escape of Rama and Veremlia, Albania cannot be saved

Mos u bëni trathëtorë,

Se pasdaj do të pendohi.

Sepse Shqipëria është e Jona, e të gjithëve shqiptarëve, jo e Soros!

Ndaj mos guxoni të na pengoni në rrugën tonë për të shpëtuar Shqipërinë! Sepse orteku popullor do t’ju shkatërrojë!

Sepse pa ikur Rama dhe Veremlia, nuk shpëton Shqipëria!

And today we are more determined than ever:

We will keep our weapons in hand,

To protect the homeland in every corner,

We do not share our rights;

Enemies have no place here!

That God himself said it orally

That nations perish above and,

But Albania will live;

We fight for it!

God bless you all!

Goodbye with victory!

11:20 Opinione Luçiano Boçi

Erdhi dita!

Dita e shumëpritur erdhi! Është ditë shprese e jete. Ditë ...

Lajmet e fundit nga