LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

True narrative and fake narrative

2023-02-25 21:28:00, Opinione Hysni Gurra

True narrative and fake narrative

Renaissance, it was narrative. Responsible government, was the narrative. The government for the people was a narrative. The government has the job, the opposition has the floor, it was a narrative. Quality education, it was narrative. Free health, it was narrative. Small and depoliticized public administration, it was a narrative. The new justice was a narrative. Integration in Europe was a narrative. Developed economy, developed countryside, foreign investments, it was a narrative...

Narrative is a literary genre of fiction because what matters is entirely or mostly invented. Edi Rama recognizes him as a literary figure only that he deliberately uses him in the wrong place.

Kur plasi skandali i korruptimit të McGonigall, ai në fillim, kur nuk e dinte sa dinë tjetër për këtë gjë, tha me vendosmëri e kam mik. Kur kuptoi që dinë më shumë se ç’mendonte ai, u mundua t’ia hedhë me një figurë letrare tjetër e të përdorë lojëra fjalësh. Unë thashë që e kam mik, po mik në kuptimin anglez, jo në kuptimin shqiptar.

Dhe kur u bind se amerikanët dinë shumë për të, tha, po përmendet emri im, po është për narrativën e çështjes, jo se ka të bëjë me mua.

Ky mendon; meqënëse ndjekësit e tij janë injorantë, e hysmeqar të paguar, të gjithë shqiptarët janë të tillë dhe nuk kuptojnë. Narrativë paskan qenë premtimet e tij elektorale në 2013 (se më mbrapa nuk shkroi më asnjë germë program).

I gjithë programi i tij paska qenë thjeshtë një narrativë, paska shkruar dy libra me pak fjalë, kurbanin dhe programin elektoral të 2013.

Albanians ate his narrative once, but American justice does not.

ps- Those who know Rama closely know that he calls Americans slaves without culture, idiots, stupid and illiterate in short. That you can easily throw them, if you talk to them with literary figures, if you mention any author from literature, if you talk a little about antiquity, you will amaze them and you will introduce them to whatever you want. That's what he thinks. That's why he performed most of his duties as CM surrounded by uneducated, streetwise, ignorant and thugs. That he dies looking like an aristocrat of the mind, which he could not achieve with intellectual strength. Since he didn't achieve that, he created the environment himself, filled with illiterates around and the most knowledgeable among them.

20:22 Opinione Lutfi Dervishi

Swan in Propagandistan

Few people know that on the big map of the world, a co...

Lajmet e fundit nga