LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

"Let the English bulldog bark, the caravan of immigrants will go forward"/ Lutfi Dervishi: 20 problems that England has today!

2022-11-06 12:06:00, Opinione Lutfi Dervishi
"Let the English bulldog bark, the caravan of immigrants will go
Illustrative photo

The English government, in order to shift attention from the daily problems in the United Kingdom, has launched a harsh rhetoric with racist tones towards the Albanians!

We kindly suggest to His Majesty's government to first address the problems it has caused itself and then deal with the Albanians.

We understand that this is done for internal consumption as a function of the political battle, but it is time to see the beam in your own eye, and not look for the hair in the rafts crossing the LA Channel!

Siç thotë një fjalë  e urtë nga anët tona: "le të lehë sa të dojë bulldogu anglez, karvani emigrantëve shqiptarë do të shkojë përpara"

Problemet e Mbretërisë së Bashkuar:

1. Ikja e të rinjve në masë

2. Betonizimi i Londrës

3. Rritja e çmimeve

4. Cilësia e dobët e arsimit, sidomos atij universitar

5. Korrupsioni në gjithë nivelet e qeverisjes (shiko renditjen e Transparency International)

6. Drejtësi e dobët

7. Media publike e kapur nga qeveria

8. Rrugët rurale ne…Skoci!

9. Oligarkët e Uellsi!

10. Problemet e koncesioneve dhe PPP-ve

11. Hakerimin e gjithë sistemit e- government

12. Mos gjetjen e tregut për prodhimet bujqësore dhe blegtorale!

13. Heqje e akcizës për uiksin e importit

14. Rrogat dhe pensionet e ulëta!

15. Kryeministri që mbeti më shumë jashtë se brenda Anglisë!

16. Mbreti Charles III që nuk mbledh Këshillin e Sigurisë sikur të bëhet kiameti!

17. The problem of not fulfilling the promise to have water 24 hours!

18. Drugs that are never caught by the scanners in the port of Southampton!

19. Unauthorized floors in the Tower Bridge tower

20. The plan to move the Big Ben tower from London to Dover!

10:17 Opinione Ditmir Bushati

Strategic intimacy!

In the closing speech of the Conference on the Future of E...

10:28 Opinione Lutfi Dervishi

Upside down!

Imagine a country where the policeman fears the thug, the pr...

Lajmet e fundit nga