LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Is Albania depopulating?

2022-10-12 19:46:00, Opinione Spartak Ngjela
Is Albania depopulating?
Lawyer Spartak Ngjela

The young people of Albania are leaving Albania, because Edi Rama's Albania scares them.

The fear for the future has passed, because today, they cannot live on their income, with salaries of up to 40,000 lek per month that they receive from the state.

This is a historical shame. A prime minister who leaves the situation like this is either a prime minister who knows nothing, or is a co-author in the damage and mistreatment of Albanians with the centuries-old arsonists of Albania and Albanians.

This...

In fact, it seems that this is more of a dirty game between the Albanian prime minister and the parrot prime minister of Serbia.

Kot po e ngatërron veten në një çështje të tillë, o kryeministër! asgjë  nuk u bëni dot shqiptarëve dhe Shqipërisë.

Çfarë kryeministri mund të jesh ti, o Edi Rama përveç se një dëmtues i Shqipërisë dhe i shqiptarëve?!

Por kot e ke...

Nuk shpopullohet Shqipëria dhe as Kosova.

Por, të gjithë këtë aventurë politike për të shpopulluar Shqipërinë, do ta kenë lodhje të kotë edhe Rama edhe Vuçiç.

Por, për Ramën, do të ketë një rrezik të shtuar për të.

l.

Rrogat në Shqipëri sot duhet të jenë të garantuara me forcën e ligjit:

Pension jo më të ulët se 50 000 lek në muaj.

Rrogë jo më të ulët se 100 000 lek në muaj.

Shqipëria i ka të gjitha të ardhurat për këtë standard, por nuk ka kryeministër.

Kjo është domosdoshmëri e detyrueshme për çdo kryeministër që është apo që do të vijë në Shqipëri, sepse rregullon mirëqenien e shqiptarëve dhe pompon para në treg e rrit konsumin.

Zhvillimi i tregut dhe ekonomisë është në raport të drejtë me nivelin e konsumit, sa më i madh konsumi i mallrave aq me i lartë është zhvillimi ekonomik.

Dhe prandaj: rrogat, sa më shpejt që të jetë e mundur, duhet të vijnë sot aty ku theksuam më lart.

Ore fakirë kryeministra në Tiranë dhe në Beograd! E dini ju se sa ka qenë popullsia e Shqipërisë në vitin 1945?

Shqipëria në vitin 1945 ka qenë 850 mijë banorë.

Por, kur shqiptarët, në vitin 1991, të tembur nga diktatura komuniste, u hipën anijeve në Durrës drejt Italisë, Shqipëria ishte 4 milionë banorë.

Kurse Kosova në vitin 1951 ka qenë  780 mijë banorë.

Por, këto vite filloi koha për rritjen e popullsisë. 

Edhe në Shqipëri, edhe në Kosovë.

Dhe, në vitin 1991, Shqipëria ishte 4 milionë banore, kurse Kosova ishte rreth 2 milionë banorë.

E kuptoni që shqiptarët janë të pamposhtur në Ballkanin Perëndimor.

Po Rama, e di këtë?

ll.

Sigurisht që Rama i di si fakte këto që unë shpreha më lart, por nuk ka aftësinë e intelektit për të kuptuar se çfarë ka ndodhur.

Dhe mendon, se, me rrogat e vogla që mban për të punësuarit e shtetit, do të shpopullojë Shqipërinë.

Asgjë nuk bëni dot.

Vetëm se, kujdes zoti Rama! se ti nuk e di  çfarë është fajësia në sensin juridik, por nuk di as edhe atë tjetrën: ti Rama nuk e arsyeton dot fajësinë për krimin e tradhtisë ndaj atdheut.

Prandaj, kij kujdes! Se Shqipëria nuk shuhet se, me gjithë tradhëtitë e brendshme të kryeministrave të Shqipërisë, njëri pas tjetrit, shqiptarët nuk luajtën nga trajektorja e tyre historike për popullsinë, ajo që ka filluar që në vitin 1444 me luftërat e famshme kastriotiane.

Në vitin 1444 në Balkanin Perëndimor kanë qenë 4 milionë shqiptare, dhe në Angli kanë qenë 4 milionë anglezë. Sot në Ballkanin Perëndimor janë rreth 8 milionë shqiptarë, kurse në Britani janë 58 milionë anglezë.

E kuptoni tani historinë?

Shqipërinë dhe shqiptarët me para i mban sot emigracioni, dhe gjithmonë ka qenë po kështu, sa herë që tradhtia ka pushtuar shtetin dhe qeveritë e Shqipërisë.

Sot në Perëndim punojnë me paga të mëdha rreth 2 milionë shqiptarë.

Ku e kuptoni ju, o fakirë! që Shqipërinë gjithmonë e kanë mbrojtur shqiptarët.

Kjo është e vërteta.

Zoti Rama...

If possible, tell this to Aleksandër Vucic in Belgrade, that you can't do anything to Albania or the Albanians. Albania cannot be depopulated.

Lajmet e fundit nga