LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Abuse of duty and corruption/ The police inspector is arrested

2023-03-28 10:19:00, Kronika CNA
Abuse of duty and corruption/ The police inspector is arrested
Illustrative photo

The Police Supervision Agency (Durrës-Kavajë Region) executed the decision of the Court of First Instance of Durrës for the appointment of the security measure "Arrest with prison" for the police officer, Inspector Njazi Rexhepi, 57 years old, with the duty of Controller at the PKK Police Station Port Durrës, near DVKM Durrës, suspected of committing the criminal offenses "Passive corruption of persons exercising public functions" and "Abuse of duty".

Nga hetimet e kryera, rezulton se punonjësi i policisë ndaj të cilit u ekzekutua masa e sigurimit, duke keqpërdorur atributet që i jep detyra, lejonte hyrje-dalje të shtetasve që kishin ndalesa për udhëtimin në zonën Shengen, në këmbim të vlerave monetare, të cilat varionin nga 50 deri në 100 euro.

Këto ndërveprime korruptive të dokumentuara gjatë hetimeve, kryheshin në mënyrë të vazhdueshme dhe të përsëritur, përfshi edhe raste të lejimit të kalimit të shtetasve të shpallur në kërkim nga organet e drejtësisë, apo automjeteve, pa ju nënshtruar regjimit doganor.

Also, in the function of this criminal proceeding, the Court of First Instance of Durrës has set the measure of personal insurance "Compulsory appearance at the judicial police" for the ES citizen, 25 years old, suspected of the criminal offense of "Active corruption against persons exercising public functions ". From the conducted investigations, it was found that this citizen has had corrupt interactions with the NJ police officer. R.

Lajmet e fundit nga