LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The "big brother" criminal groups in Durrës/ Police at "war" with the cameras

2023-01-27 09:52:00, Kronika CNA

The "big brother" criminal groups in Durrës/ Police at

The investigative structures of the DVP Durrës, in cooperation with the police stations Durrës, Shijak and Krujë, in implementation of the tasks defined within the nationwide operational plan coded "Fijet", initiated by the General Directorate of the State Police, as well as with the support of information intelligence, for the unauthorized placement of some cameras, in some neighborhoods of the cities in the Durrës district, with the aim of providing information, for criminal purposes, as well as to monitor the movements of the Police, have organized the work for the identification and dismantling of these cameras, the identification of their owners, as well as for the full legal documentation of the purpose of use.

-Gjatë fazës së katërt të këtij plani operacional, në Durrës, në lagjet nr. 6 dhe nr. 17, janë çmontuar 11 kamera, si dhe janë në hetim, shtetasit D. K. dhe P. D. (aktualisht i shpallur në kërkim për një vepër tjetër penale).

-Plani operacional ka vijuar në Shijak dhe nga kontrolli i ushtruar në qendrat urbane të kësaj bashkie, bazuar në planin e masave të iniciuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit, u çmontuan dhe u sekuestruan 18 kamera të vendosura në lagjen e "Keçeve" dhe në lagjet "Popullore", "Kodër Sukth" dhe "Partizani".

Në vijim të veprimeve procedurale për këto raste, janë në hetim shtetasit J. K., A. B., A. A., Xh. V., A. M. dhe S. Gj.

-Also, the operational plan "Fijet" continued in Krujë and Nikël, where 18 other cameras were dismantled and seized, located on electric poles in some neighborhoods of the city of Krujë and Nikël. The investigative work continues intensively, for the identification and criminal proceedings, of the citizens who illegally installed these cameras.

In cooperation with the prosecutor's offices near the courts of the judicial districts of Durrës and Krujë, intensive work continues for the complete clarification of the purpose of placing the cameras in Nikël and Krujë, as well as for the identification and criminal proceedings of the citizens who have installed these cameras.

Lajmet e fundit nga