LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

430 kg of cocaine in Fier/ The wiretapping of the socialist official's son comes out: They robbed the house

2022-11-30 20:47:00, Kronika CNA
430 kg of cocaine in Fier/ The wiretapping of the socialist official's son
Journalist Klodiana Lala

Journalist Klodiana Lala revealed other details of the scheme of how the criminal group operated, which was seized with 43 kg of cocaine in Frakull of Fier. In the "Targeted" show, wiretapping between the suspects was revealed.

The involvement of Denilson ?ervanaku's fiancee in this criminal activity, as shown below, is also proven in the interceptions carried out while the goods were already parked in the yard of the ?ervanaku family, in the village of Frakull e Madhe, in Fier.

Ku gjatë një bisede të përgjuar më 21 Tetor 2022, Denilsoni dhe e fejuara e tij, Enxhi Ferhati, flasin për takimet e ndryshme që po bëheshin ndërkohë. Si edhe paratë që po mblidheshin nga persona të tretë për llogari të Nikolin Gjolenës. Apo siç thamë, i njohur ndryshe si ‘Lushnjari’. Që del të jetë edhe organizatori i vërtetë i ngarkesës.

Por ndërsa bëheshin këto biseda, në rrjetën e përgjimeve bie edhe një tjetër komunikim. Këtë herë, midis Denilsonit dhe një personi me emrin Sabah. Ky i ky i fundit i shpreh shqetësimin Denilsonit, se personat që i ky i fundit i ka dërguar në banesën që Sabahu ka marrë me qera, i kanë shkatërruar orenditë. Duke i shkaktuar sipas tij një dëm deri në 10 mijë euro. Dëme, të cilat Sabahu, thotë se i kishte fotografuar.

Something which created the reasonable suspicion among the investigators that Denilson and other collaborators had sent the Colombian 'chemists' to the house rented by Sabahu. Who would further extract the cocaine-type narcotic substance from the amount of artificial fertilizer.

Interception October 26, 2022

Denilson Cervanaku communicates with the person named Sabah

D. Ç: O Loc

Sabahu: Oh brother.

D. Ç: But why, what did that man say

Sabahu: Oh brother. Here they are a slave. I have photos and videos of them here.

D. Ç: Yes. What did that man say?

Sabahu: Yes. Çar said, brother, yes, I need it, it's almost ten thousand euros, don't you know. That they have q. enslave them. They broke everything, there are no bed legs. Put out the cigarettes on the furniture, break the curtains, break the door, the walls or the ceiling, with a slave you say that someone stuck a nail or brother.

D. Ç: Take a picture with me, brother. Let me drive you once.

Lajmet e fundit nga